Sudedamosios dalys
5 kiaušinių baltymai
200 g „Dansukker“ cukraus
1 ml acto
240 g „Dansukker“ cukraus miltelių
30 g grūstos pipirmėtės arba baltų mėtinių saldainių
Gaminimo eiga
Dubenyje elektriniu plaktuvu iki standžios masės išplakite kiaušinių baltymus, cukrų ir actą. Į gautą masę įplakite cukraus miltelius ir grūstą pipirmėtę arba saldainius. Išklokite kepimo formą kepimo popieriumi. Suformuokite morenginius pyragaičius šaukšto arba konditerinio maišelio su lygiu arba dantytu antgaliu pagalba. Kepkite orkaitės viduryje 90 °C apie 1- 1 ½ valandos, priklausomai nuo morengų dydžio, kol jie taps sausi.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.