Sudedamosios dalys
200 g minkšto kambario temperatūros sviesto
125 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
1 šaukštas vanilinio cukraus
425 ml miltų
Papuošimui
1 kiaušinio baltymo
100 g smulkiai kapotų lazdynų riešutų
Įdarui
100 g minkštos nugos
50 g juodojo šokolado
1 šaukštas „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Gaminimo eiga
Iš sudedamųjų dalių suminkykite tešlą. Padalykite ją į 40 dalių. Suformuokite apvalius pyragėlius, patepkite juos kiaušinio baltymu ir pavoliokite smulkintuose riešutuose. Kiekvieno pyragėlio viduryje įspauskite duobutę. Pyragėlius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite apie 15 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje. Palikite ataušti.
Dubenyje virš kašto vandens ištirpinkite įdaro sudedamąsias dalis. Atvėsus mišinį išplakite elektriniu plaktuvu. Įdarą įspauskite į pyragėlį. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.