Sudedamosios dalys
2 kriaušės
150 ml „Dansukker” auksaspalvio sirupo
90 ml maltos kavos
2 g malto kardamono
2 g maltos kalendros
800 ml vandens
80 ml „Gammel Dansk Bitters“ likerio
100 ml plaktos grietinėlės
30 ml „Dansukker” auksaspalvio sirupo
Gaminimo eiga
Nulupkite kriaušes, perpjaukite jas pusiau ir išskobkite. Išimtą minkštimą susmulkinkite 1 x 1 cm dydžio kubeliais, suberkite juos į prikaistuvį, užpilkite auksaspalviu sirupu ir virkite, kol suminkštės. Gautą gėrimą išpilstykite į 4 stiklines. Tada į kiekvieną stiklinę supilkite po 20 ml „Gammel Dansk Bitter“ likerio ir kavos aparatu paruoštos kavos su prieskoniais. Ant viršaus uždėkite iki standumo išplaktą grietinėlę ir užšlakstykite auksaspalvio sirupo.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.