Juodųjų serbentų marmeladas su kriaušėmis ir cinamonu

Gardus juodųjų serbentų marmeladas su kriaušėmis ir cinamonu. Rudens dienas praskaidrinkite saldžiu, ryškaus skonio juodųjų serbentų marmeladu.

maždaug 1 litras (1 stiklainis)

30 min.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

600 g juodųjų serbentų (maždaug 1 litras)
2 didelės kriaušės
1 cinamono lazdelė
50 ml vandens
600 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Gaminimo eiga

Nuplaukite juoduosius serbentus. Kriaušes nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.

Į prikaistuvį supilkite vandenį, sudėkite serbentus, kriaušes ir cinamono lazdelę. Suberkite cukrų uogienėms ir pavirkite dar 7 minutes.

Nuimkite nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas. Marmeladą supilkite į šiltą, sterilų stiklainėlį. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.