Juodųjų serbentų marmeladas su kriaušėmis ir cinamonu - Receptai

Juodųjų serbentų marmeladas su kriaušėmis ir cinamonu

maždaug 1 litras (1 stiklainis) 30 min.
Gardus juodųjų serbentų marmeladas su kriaušėmis ir cinamonu. Rudens dienas praskaidrinkite saldžiu, ryškaus skonio juodųjų serbentų marmeladu.
Juodųjų serbentų marmeladas su kriaušėmis ir cinamonu
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 600 g juodųjų serbentų (maždaug 1 litras)
  • 2 didelės kriaušės
  • 1 cinamono lazdelė
  • 50 ml vandens
  • 600 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Nuplaukite juoduosius serbentus. Kriaušes nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.

Į prikaistuvį supilkite vandenį, sudėkite serbentus, kriaušes ir cinamono lazdelę. Suberkite cukrų uogienėms ir pavirkite dar 7 minutes.

Nuimkite nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas. Marmeladą supilkite į šiltą, sterilų stiklainėlį. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker

;