Sudedamosios dalys
600 g juodųjų serbentų (maždaug 1 litras)
2 didelės kriaušės
1 cinamono lazdelė
50 ml vandens
600 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
Paruošimo instrukcijos
Nuplaukite juoduosius serbentus. Kriaušes nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.
Į prikaistuvį supilkite vandenį, sudėkite serbentus, kriaušes ir cinamono lazdelę. Suberkite cukrų uogienėms ir pavirkite dar 7 minutes.
Nuimkite nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas. Marmeladą supilkite į šiltą, sterilų stiklainėlį. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.