Sudedamosios dalys
1 kg juodųjų serbentų
50 ml vandens
500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
Gaminimo eiga
Nuplaukite ir perrinkite juoduosius serbentus.
Suberkite serbentus į prikaistuvį, įpilkite vandens, suberkite cukrų uogienėms. Maišydami pavirkite 5 minutes.
Nuimkite nuo ugnies ir nugriebkite putas. Uogienę išpilstykite į švarius stiklainius. Sandariai uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.