Sudedamosios dalys
2 kiaušinių tryniai
30 g „Dansukker“ cukraus miltelių
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 g uogienės, pvz., aviečių
100 ml riebios grietinėlės
200 ml jogurto
Gaminimo eiga
Kiaušinių trynius, cukraus miltelius ir šviesųjį sirupą išplakite iki purumo. Įmaišykite į uogienę.
Grietinėlę išplakite iki purumo ir kartu su jogurtu įmaišykite į kiaušinių plakinį. Paruoštą masę supilkite į šaldymui skirtą indą. Palaikykite šaldiklyje maždaug 4 valandas. Šąlančius ledus kelis kartus permaišykite.
Prieš patiekdami jogurtinius ledus palaikykite šaldytuve, kad šiek tiek atitirptų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.