Jogurtiniai ledai - Receptai

Jogurtiniai ledai

4 porcijos 30 minučių + 5 valandos šaldiklyje
Ypač kreminiai jogurtiniai ledai tikrai taps vienu mėgstamiausių desertų. Ledus pagardinkite namine uogiene. Saldu ir gardu.
Jogurtiniai ledai
Įvertinimas: (1ats.)

Sudedamosios dalys

  • 2 kiaušinių tryniai
  • 30 g „Dansukker“ cukraus miltelių
  • 70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
  • 100 g uogienės, pvz., aviečių
  • 100 ml riebios grietinėlės
  • 200 ml jogurto

Kiaušinių trynius, cukraus miltelius ir šviesųjį sirupą išplakite iki purumo. Įmaišykite į uogienę.

Grietinėlę išplakite iki purumo ir kartu su jogurtu įmaišykite į kiaušinių plakinį. Paruoštą masę supilkite į šaldymui skirtą indą. Palaikykite šaldiklyje maždaug 4 valandas. Šąlančius ledus kelis kartus permaišykite.

Prieš patiekdami jogurtinius ledus palaikykite šaldytuve, kad šiek tiek atitirptų.

Receptą sukūrė

Dansukker

;