Jogurtiniai ledai

Ypač kreminiai jogurtiniai ledai tikrai taps vienu mėgstamiausių desertų. Ledus pagardinkite namine uogiene. Saldu ir gardu.

4 porcijos

30 minučių + 5 valandos šaldiklyje

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

2 kiaušinių tryniai
30 g „Dansukker“ cukraus miltelių
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 g uogienės, pvz., aviečių
100 ml riebios grietinėlės
200 ml jogurto

Paruošimo instrukcijos

Kiaušinių trynius, cukraus miltelius ir šviesųjį sirupą išplakite iki purumo. Įmaišykite į uogienę.

Grietinėlę išplakite iki purumo ir kartu su jogurtu įmaišykite į kiaušinių plakinį. Paruoštą masę supilkite į šaldymui skirtą indą. Palaikykite šaldiklyje maždaug 4 valandas. Šąlančius ledus kelis kartus permaišykite.

Prieš patiekdami jogurtinius ledus palaikykite šaldytuve, kad šiek tiek atitirptų.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.