Sudedamosios dalys
2 kiaušinių tryniai
30 g „Dansukker“ cukraus miltelių
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 g uogienės, pvz., aviečių
100 ml riebios grietinėlės
200 ml jogurto
Paruošimo instrukcijos
Kiaušinių trynius, cukraus miltelius ir šviesųjį sirupą išplakite iki purumo. Įmaišykite į uogienę.
Grietinėlę išplakite iki purumo ir kartu su jogurtu įmaišykite į kiaušinių plakinį. Paruoštą masę supilkite į šaldymui skirtą indą. Palaikykite šaldiklyje maždaug 4 valandas. Šąlančius ledus kelis kartus permaišykite.
Prieš patiekdami jogurtinius ledus palaikykite šaldytuve, kad šiek tiek atitirptų.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.