Itališki skrebučiai su marinuotomis krevetėmis

4 porcijos

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

2 šaukštai rapsų aliejaus
1 šaukštas baltojo vyno acto
1 šaukštelis „Dansukker“ cukraus miltelių
1/2 kg krevečių be kiautų
2 svogūnų laiškai
1 pomidoras
1 česnako skiltelė
1–2 prancūziškos bandelės

Papuošti
krapų  

Paruošimo instrukcijos

Inde sumaišykite aliejų, actą ir cukraus miltelius. Nuplaukite krevetes ir sudėkite jas į marinatą. Nuplaukite svogūnų laiškus ir supjaustykite plonais žiedeliais. Apiplikykite pomidorą verdančiu vandeniu ir nulupkite. Supjaustykite pomidorą mažais kubeliais. Sumaišykite svogūnų žiedelius ir smulkintą pomidorą su krevetėmis. Nulupkite ir susmulkinkite česnako skiltelę. Suraikykite duoną riekelėmis ir apskrudinkite. Ką tik apskrudintas riekeles ištrinkite česnakais. Krevetes sudėkite ant riekelių. Papuoškite krapais. Patiekite iš karto.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.