Sudedamosios dalys
2 šaukštai rapsų aliejaus
1 šaukštas baltojo vyno acto
1 šaukštelis „Dansukker“ cukraus miltelių
1/2 kg krevečių be kiautų
2 svogūnų laiškai
1 pomidoras
1 česnako skiltelė
1–2 prancūziškos bandelės
Papuošti
krapų
Paruošimo instrukcijos
Inde sumaišykite aliejų, actą ir cukraus miltelius. Nuplaukite krevetes ir sudėkite jas į marinatą. Nuplaukite svogūnų laiškus ir supjaustykite plonais žiedeliais. Apiplikykite pomidorą verdančiu vandeniu ir nulupkite. Supjaustykite pomidorą mažais kubeliais. Sumaišykite svogūnų žiedelius ir smulkintą pomidorą su krevetėmis. Nulupkite ir susmulkinkite česnako skiltelę. Suraikykite duoną riekelėmis ir apskrudinkite. Ką tik apskrudintas riekeles ištrinkite česnakais. Krevetes sudėkite ant riekelių. Papuoškite krapais. Patiekite iš karto.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.