Sudedamosios dalys
4 kiaušinių tryniai
75 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
100 ml „Marsala“ vyno arba kitos rūšies saldaus vyno
Vaisių arba uogų
Paruošimo instrukcijos
Pirmiausia į keturias taures/stiklines sudėliokite vaisius ir/arba uogas.
Iki purios masės dubenyje išsukite kiaušinių trynius su cukrumi.
Prikaistuvyje užvirinkite vandenį ir virš jo įstatykite dubenį su išsuktais tryniais. Pilkite vyną ir maišykite, kol masės sutirštės ir taps standi.
Šaukštu dėkite „Zabaglione“ ant vaisių ar uogų. Patiekite iškart.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.