Itališkas citrinų pyragas

maždaug 8 porcijos

Įvertinimas (3 st)

Sudedamosios dalys

400 g saldžios tešlos
Miltų pabarstyti ant stalo

Įdaras
250 g „Rikotos“ sūrio
250 g „Maskarponės“ sūrio
1 citrinos sultys ir tarkuota žievelė
125 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
6 kiaušinių tryniai
6 kiaušinių baltymai 

Paruošimo instrukcijos

Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite tešlą taip, kad ji būtų 5 cm platesnė už 25 cm pločio kepimo indą. Išklokite tešlos lakštą kepimo inde, išsikišančius tešlos kraštus užlenkdami ties indo šonais.

Kartu sumaišykite dviejų rūšių sūrį, citrinos sultis ir žievelę, pusę cukraus kiekio ir penkis kiaušinių trynius.

Išsukite kiaušinių baltymus iki standžių putų. Supilkite likusį cukrų ir sukite masę dar dvi minutes. Įmaišykite kiaušinių baltymų masę į sūrio masę.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.