Sudedamosios dalys
125 g migdolų miltų
50 ml miltų
½ ml druskos
150 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
4 kiaušiniai
4 kiaušinių tryniai
300 ml plakamosios grietinėlės
1–2 apelsinai
Papuošimui
„Dansukker“ cukraus miltelių
Paruošimo instrukcijos
Dubenyje sumaišykite migdolų miltus, paprastus miltus ir druską. Suberkite cukrų, įmuškite kiaušinius, sudėkite kiaušinių trynius, supilkite grietinėlę ir plakite iki kreminės masės. Riebalais ištepkite didelę kepimo skardą arba 6–8 vienos porcijos skardeles ir supilkite masę. Nulupkite ir supjaustykite apelsinus, sudėkite juos į masę. Kepkite 20–25 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 °C temperatūroje. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais. Desertas gardžiausias dar šiek tiek šiltas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.