Sudedamosios dalys
125 g migdolų miltų
50 ml miltų
½ ml druskos
150 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
4 kiaušiniai
4 kiaušinių tryniai
300 ml plakamosios grietinėlės
1–2 apelsinai
Papuošimui
„Dansukker“ cukraus miltelių
Paruošimo instrukcijos
Dubenyje sumaišykite migdolų miltus, paprastus miltus ir druską. Suberkite cukrų, įmuškite kiaušinius, sudėkite kiaušinių trynius, supilkite grietinėlę ir plakite iki kreminės masės. Riebalais ištepkite didelę kepimo skardą arba 6–8 vienos porcijos skardeles ir supilkite masę. Nulupkite ir supjaustykite apelsinus, sudėkite juos į masę. Kepkite 20–25 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 °C temperatūroje. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais. Desertas gardžiausias dar šiek tiek šiltas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.