Sudedamosios dalys
Pagrindas
60 g sviesto
100 g imbierinių sausainių
150 g šokoladinių sausainių
Irisų masė su karijomis
100 g karijų
140 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
210 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 ml riebios grietinėlės
75 g sviesto
Triufelių masė
70 g pieninio šokolado
70 g juodojo šokolado
100 ml riebios grietinėlės
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 žiupsnelis druskos
Papuošimas
50 g karijų
pyrago pagrindo trupiniai
šaldytos bruknės
Gaminimo eiga
Sviestą ištirpinkite ir sutrinkite su meduoliniais bei šokoladiniais sausainiais. Masę sudėkite į 24 cm skersmens kepimo indą nuimamais kraštais. Nepamirškite suformuoti kraštų, kad stora pluta siektų iki pat indo viršaus. Šiek tiek pagrindo trupinių pasilikite papuošimui. Pyrago pagrindą įdėkite į šaldytuvą.
Stambiai sukapokite karijas ir atidėkite į šalį. Visus kitus irisų masei skirtus produktus sudėkite į storadugnį prikaistuvį. Virkite, kol pasieks 120 °C temperatūrą. Į irisų masę suberkite karijas, tada masę supilkite ant sausainių pagrindo. Padėkite į šaldytuvą.
Gerai susmulkinkite triufelių masei skirtą šokoladą ir atidėkite į šoną. Prikaistuvyje užvirinkite grietinėlę ir sirupą. Suberkite šokoladą ir druską. Maišykite, kol neliks gumulėlių. Ant irisų masės supilkite triufelių masę ir dėkite į šaldytuvą.
Irisinį pyragą su karijomis papuoškite karijų riešutais, sausainių trupiniais ir bruknėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.