Irisų pyragas su karijomis

Pasilepinkite sodraus skonio irisų pyragu su karijomis. Kalėdiškas meduolių pagrindas, glotni irisų masė su karijomis ir gardus šokoladinis triufelis.

maždaug 12 porcijų

1 val. + 2 val. šaldytuve

Įvertinimas (3 vnt)

Sudedamosios dalys

Pagrindas
60 g sviesto
100 g imbierinių sausainių
150 g šokoladinių sausainių

Irisų masė su karijomis
100 g karijų
140 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
210 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 ml riebios grietinėlės
75 g sviesto

Triufelių masė
70 g pieninio šokolado
70 g juodojo šokolado
100 ml riebios grietinėlės
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 žiupsnelis druskos

Papuošimas
50 g karijų
pyrago pagrindo trupiniai
šaldytos bruknės

Gaminimo eiga

Sviestą ištirpinkite ir sutrinkite su meduoliniais bei šokoladiniais sausainiais. Masę sudėkite į 24 cm skersmens kepimo indą nuimamais kraštais. Nepamirškite suformuoti kraštų, kad stora pluta siektų iki pat indo viršaus. Šiek tiek pagrindo trupinių pasilikite papuošimui. Pyrago pagrindą įdėkite į šaldytuvą.

Stambiai sukapokite karijas ir atidėkite į šalį. Visus kitus irisų masei skirtus produktus sudėkite į storadugnį prikaistuvį. Virkite, kol pasieks 120 °C temperatūrą. Į irisų masę suberkite karijas, tada masę supilkite ant sausainių pagrindo. Padėkite į šaldytuvą.

Gerai susmulkinkite triufelių masei skirtą šokoladą ir atidėkite į šoną. Prikaistuvyje užvirinkite grietinėlę ir sirupą. Suberkite šokoladą ir druską. Maišykite, kol neliks gumulėlių. Ant irisų masės supilkite triufelių masę ir dėkite į šaldytuvą.

Irisinį pyragą su karijomis papuoškite karijų riešutais, sausainių trupiniais ir bruknėmis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.