Irisiniai sausainiai

40 vienetų

1 valanda

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

150 g sviesto (kambario temperatūros)
85 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
180–210 g miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo instrukcijos

1.    Dubenyje sumaišykite visas sudedamąsias dalis. Minkykite tešlą, kol neliks gumulėlių. Tada padalykite į tris dalis.

2.    Iškočiokite tešlą ir supjaustykite juostomis. Juostas sudėkite kepimo popieriumi išklotoje skardoje, šalia viena kitos. Suplokite juostas ir šakute įspauskite norimą raštą.

3.    Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 14–15 minučių 175 °C temperatūroje. Iškepę supjaustykite juostas gabalėliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.