Imbieriniai triufeliai

Apie 30 vienetų
Imbieriniai triufeliai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 100 ml grietinėlės
  • 30 g nesūdyto sviesto
  • 10 g „Dansukker” cukraus miltelių
  • 15 ml tarkuoto šviežio imbiero
  • 200 g juodojo šokolado

Papuošimui

  • „Dansukker” cukraus miltelių arba meduolių prieskonių

Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, sviestą, cukraus miltelius, tarkuotą imbierą ir viską užkaitinkite iki virimo. Tada suberkite susmulkintą šokoladą ir maišykite, kol ištirps. Baigę virti, masę porą valandų šaldykite, kad sustingtų. Paskui suformuokite triufelius ir apvoliokite juos cukraus milteliuose arba meduolių prieskoniuose. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker