Imbieriniai triufeliai

Apie 30 vienetų

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

100 ml grietinėlės
30 g nesūdyto sviesto
10 g „Dansukker” cukraus miltelių
15 ml tarkuoto šviežio imbiero
200 g juodojo šokolado

Papuošimui
„Dansukker” cukraus miltelių arba meduolių prieskonių

Paruošimo instrukcijos

Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, sviestą, cukraus miltelius, tarkuotą imbierą ir viską užkaitinkite iki virimo. Tada suberkite susmulkintą šokoladą ir maišykite, kol ištirps. Baigę virti, masę porą valandų šaldykite, kad sustingtų. Paskui suformuokite triufelius ir apvoliokite juos cukraus milteliuose arba meduolių prieskoniuose. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.