Imbieriniai triufeliai

Apie 30 vienetų

Įvertinimas (7 vnt)

Sudedamosios dalys

100 ml grietinėlės
30 g nesūdyto sviesto
10 g „Dansukker” cukraus miltelių
15 ml tarkuoto šviežio imbiero
200 g juodojo šokolado

Papuošimui
„Dansukker” cukraus miltelių arba meduolių prieskonių

Gaminimo eiga

Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, sviestą, cukraus miltelius, tarkuotą imbierą ir viską užkaitinkite iki virimo. Tada suberkite susmulkintą šokoladą ir maišykite, kol ištirps. Baigę virti, masę porą valandų šaldykite, kad sustingtų. Paskui suformuokite triufelius ir apvoliokite juos cukraus milteliuose arba meduolių prieskoniuose. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Vasariškas tortas

Pyragai vasaros progoms ir šventėms

Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.