Imbieriniai blyneliai

Imbieriniai blyneliai

Imbieriniai blyneliai
Įvertinimas: (1ats.)

Sudedamosios dalys

210 g kvietinių miltų
60 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis valgomosios sodos
0,5 arbatinio šaukštelio druskos
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 arbatinis šaukštelis maltų imbierų
0,5 arbatinio šaukštelio maltų muskatų
0,5 arbatinio šaukštelio maltų gvazdikėlių
100 ml vandens
70 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
100 ml atvėsusios plikytos kavos
2 dideli kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai lydyto sviesto
1 valgomasis šaukštas šviežiai spaustų citrinų sulčių
Aliejaus arba sviesto keptuvei

Suberkite miltus, cukrų „Demerara“, kepimo miltelius, sodą, druską ir prieskonius į dubenį.
Suplakite vandenį, cukrų „Farinas“, kavą, kiaušinius, sviestą ir citrinų sultis. Supilkite sausus produktus ir gerai išplakite. Palikite 15 minučių (mišinys sutirštės). Ištepkite keptuvę aliejumi ar sviestu, pilkite nedidelį kiekį mišinio ir kepkite blynus. Kepkite ant vidutinės ugnies kiekvieną pusę 1–2 minutes arba kol pagels. Patarimas: tiekite su šviesiu sirupu ir trupučiu plaktos grietinėlės.

Receptą sukūrė

Dansukker

;