Imbierinės tešlos sausainiai

apie 25 vienetus

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

125 g minkšto sviesto arba margarino
200 ml „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
1 kiaušinis
350 ml miltų
½ šaukštelio kepimo miltelių
½ šaukštelio sodos
1 šaukštas imbierinės tešlos prieskonių
150 ml razinų
100 ml gerai susmulkinto pieninio šokolado
100 ml kapotų migdolų arba migdolų drožlių

Paruošimo instrukcijos

Sviestą arba margariną išsukite su cukrumi „Farinas“. Įmuškite kiaušinį. Likusias sudedamąsias dalis kartu įmaišykite į tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite ant kepimo popieriumi iškloto kepimo padėklo. Galite apibarstyti kapotais migdolais arba migdolų drožlėmis. Kepkite apie 12 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje. Baigę padėkite ant grotelių ataušti. Laikykite sausoje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo

Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla

Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.