Sudedamosios dalys
125 g minkšto sviesto arba margarino
200 ml „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farinas“
1 kiaušinis
350 ml miltų
½ šaukštelio kepimo miltelių
½ šaukštelio sodos
1 šaukštas imbierinės tešlos prieskonių
150 ml razinų
100 ml gerai susmulkinto pieninio šokolado
100 ml kapotų migdolų arba migdolų drožlių
Gaminimo eiga
Sviestą arba margariną išsukite su cukrumi „Farinas“. Įmuškite kiaušinį. Likusias sudedamąsias dalis kartu įmaišykite į tešlą. Suformuokite tešlos kamuoliukus ir sudėkite ant kepimo popieriumi iškloto kepimo padėklo. Galite apibarstyti kapotais migdolais arba migdolų drožlėmis. Kepkite apie 12 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje. Baigę padėkite ant grotelių ataušti. Laikykite sausoje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.