Imbierinės lazdelės

apie 35 vienetus
Imbierinės lazdelės
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

200 g sviesto arba margarino
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
450 ml miltų
100 ml gerai susmulkintų marinuotų imbierų
100 ml smulkiai kapotų migdolų
100 ml gerai susmulkinto juodojo šokolado

Papuošimui
„Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“

Sviestą arba margariną ir šviesųjį cukraus sirupą išsukite iki purumo. Sudėkite likusius produktus ir suminkykite tešlą. Ant miltais pabarstyto darbastalio tešlą iškočiokite iki maždaug 60 cm ilgio ir 10 cm pločio. Tešlą šiek tiek suplokite. Supjaustykite 2 cm pločio juostelėmis. Pavoliokite jas cukranendrių cukruje ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite apie 20 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje.

Receptą sukūrė

Dansukker