Imbierinės lazdelės

apie 35 vienetus

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g sviesto arba margarino
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
450 ml miltų
100 ml gerai susmulkintų marinuotų imbierų
100 ml smulkiai kapotų migdolų
100 ml gerai susmulkinto juodojo šokolado

Papuošimui
„Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“

Gaminimo eiga

Sviestą arba margariną ir šviesųjį cukraus sirupą išsukite iki purumo. Sudėkite likusius produktus ir suminkykite tešlą. Ant miltais pabarstyto darbastalio tešlą iškočiokite iki maždaug 60 cm ilgio ir 10 cm pločio. Tešlą šiek tiek suplokite. Supjaustykite 2 cm pločio juostelėmis. Pavoliokite jas cukranendrių cukruje ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite apie 20 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Vasariškas tortas

Pyragai vasaros progoms ir šventėms

Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.