Aviečių želė
Citrinų kremas
Čuros
Prikaistuvyje sumaišykite avietes bei cukrų marmeladams ir pavirkite 3 min. Leiskite šiek tiek atvėsti, tada palaikykite šaldytuve, kol visiškai atšals.
Sumaišykite visus citrinų kremui skirtus produktus ir įdėkite į šaldytuvą.
Skrudintas riekeles iškočiokite iki plonumo. Nupjaustykite pluteles. Abi puses patepkite sviestu. Kiekvieną riekelę supjaustykite į 4 lygias dalis. Kepkite orkaitėje maždaug 15–20 minučių iki 175° C įkaitintoje orkaitėje.
Tuo tarpu dubenyje sumaišykite cukraus miltelius ir cinamoną. Iš orkaitės išimkite čuras ir iš karto padažykite į cukraus miltelių ir cinamono mišinį. Palikite atvėsti.
Į kiekvieną iš 6 taurių įdėkite šiek tiek aviečių želės. Tada užpilkite citrinų kremo ir ant viršaus uždėkite dar šiek tiek aviečių želės. Apibarstykite citrinų žievelėmis ir patiekite su čuromis.
Receptą sukūrė