Sudedamosios dalys
300 ml plakamosios grietinėlės
15–20 nedidelių morengų
200 g šviežių aviečių
Aviečių sirupui
200 g šaldytų aviečių
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žvaigždinis anyžius
skrudintų migdolų
Gaminimo eiga
Prikaistuvyje visus aviečių sirupui skirtus produktus nuolat maišydami virkite 5 min. Leiskite atvėsti, tada nukoškite.
Išplakite grietinėlę. Morengus, avietes, grietinėlę ir aviečių sirupą sluoksniais sudėkite į dubenėlį ir iškart tiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!