Sudedamosios dalys
800 ml sijotų ruginių ir kvietinių miltų
150 ml razinų
1 šaukštas sodos
1 šaukštas maltų kuminų
1 šaukštas maltų anyžių sėklų
1 šaukštelis cinamono
150 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
500 ml rūgpienio
Paruošimo instrukcijos
Dubenyje sumaišykite visas sausas sudedamąsias dalis. Įpilkite auksaspalvio cukraus sirupo, rūgpienio ir išmaišykite. Tešlą šaukštu sudėkite į riebalais išteptą keksiukų formą arba dvigubas keksiukų formeles. Kepkite apie 35 minutes vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje. Tešlą taip pat galima supilti į pailgą 2 l talpos kepimo skardą ir kepti 90 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.