Greitai ir lengvai paruošiamos kalėdinės bandelės

apie 12 vienetų

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

800 ml sijotų ruginių ir kvietinių miltų
150 ml razinų
1 šaukštas sodos
1 šaukštas maltų kuminų
1 šaukštas maltų anyžių sėklų
1 šaukštelis cinamono
150 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
500 ml rūgpienio

Gaminimo eiga

Dubenyje sumaišykite visas sausas sudedamąsias dalis. Įpilkite auksaspalvio cukraus sirupo, rūgpienio ir išmaišykite. Tešlą šaukštu sudėkite į riebalais išteptą keksiukų formą arba dvigubas keksiukų formeles. Kepkite apie 35 minutes vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje. Tešlą taip pat galima supilti į pailgą 2 l talpos kepimo skardą ir kepti 90 minučių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdinis pyragas su apelsinais ir migdolais

Advento kepiniai

Kalėdinė nuotaika atsiranda jau pirmąją Advento dieną. Uždekite pirmąją žvakę, užvirkite kavos ir pavaišinkite savo svečius skaniai kvepiančiais kepiniais. Artėjant šventėms, paruoškite daugiau tešlos ir ją užšaldykite.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.