Sudedamosios dalys
800 ml sijotų ruginių ir kvietinių miltų
150 ml razinų
1 šaukštas sodos
1 šaukštas maltų kuminų
1 šaukštas maltų anyžių sėklų
1 šaukštelis cinamono
150 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
500 ml rūgpienio
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite visas sausas sudedamąsias dalis. Įpilkite auksaspalvio cukraus sirupo, rūgpienio ir išmaišykite. Tešlą šaukštu sudėkite į riebalais išteptą keksiukų formą arba dvigubas keksiukų formeles. Kepkite apie 35 minutes vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje. Tešlą taip pat galima supilti į pailgą 2 l talpos kepimo skardą ir kepti 90 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.