Glintveino pyragaičiai

Glintveino pyragaičiai

apie 20 vienetu
Glintveino pyragaičiai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

150 g sviesto arba margarino
400 ml kvietinių miltų
1 ml druskos
150 ml cukraus miltelių „Dansukker“
1 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus „Dansukker“
3 ml malto kardamono
2 kiaušinių trynių

Įdarui
4 kiaušinių
200 ml grietinės
200 ml glintveino
2 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus „Dansukker“
4 valg. šaukšt. šviesiojo sirupo
200 ml razinų
100 ml grūstų graikinių riešutų

Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių

Sausąsias sudedamąsias dalis sudėkite į indą ir sumeskite gabalėliais supjaustytus riebalus. Sutrinkite riebalus su miltų mišiniu į birią masę. Sudėkite kiaušinių trynius ir greitai suminkykite tešlą. Uždengtą tešlą padėkite vėsti į šaldytuvą maždaug 1 val. Tešlą įspauskite į mažas aliuminio formeles. Kiaušinius įmuškite į indą ir suplakite iki lengvos masės. Sudėkite kitas sudedamąsias dalis ir gerai sumaišykite. Įdarą sudėkite į formeles. Kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 20 minučių. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais.

Receptą sukūrė

Dansukker

;