Glintveino pyragaičiai

apie 20 vienetu

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

150 g sviesto arba margarino
400 ml kvietinių miltų
1 ml druskos
150 ml cukraus miltelių „Dansukker“
1 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus „Dansukker“
3 ml malto kardamono
2 kiaušinių trynių

Įdarui
4 kiaušinių
200 ml grietinės
200 ml glintveino
2 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus „Dansukker“
4 valg. šaukšt. šviesiojo sirupo
200 ml razinų
100 ml grūstų graikinių riešutų

Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių

Paruošimo instrukcijos

Sausąsias sudedamąsias dalis sudėkite į indą ir sumeskite gabalėliais supjaustytus riebalus. Sutrinkite riebalus su miltų mišiniu į birią masę. Sudėkite kiaušinių trynius ir greitai suminkykite tešlą. Uždengtą tešlą padėkite vėsti į šaldytuvą maždaug 1 val. Tešlą įspauskite į mažas aliuminio formeles. Kiaušinius įmuškite į indą ir suplakite iki lengvos masės. Sudėkite kitas sudedamąsias dalis ir gerai sumaišykite. Įdarą sudėkite į formeles. Kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 20 minučių. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.