Sudedamosios dalys
400 ml kvietinių miltų
1 ml druskos
150 ml cukraus miltelių „Dansukker“
1 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus „Dansukker“
3 ml malto kardamono
2 kiaušinių trynių
Įdarui
4 kiaušinių
200 ml grietinės
200 ml glintveino
2 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus „Dansukker“
4 valg. šaukšt. šviesiojo sirupo
200 ml razinų
100 ml grūstų graikinių riešutų
Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių
Paruošimo instrukcijos
Sausąsias sudedamąsias dalis sudėkite į indą ir sumeskite gabalėliais supjaustytus riebalus. Sutrinkite riebalus su miltų mišiniu į birią masę. Sudėkite kiaušinių trynius ir greitai suminkykite tešlą. Uždengtą tešlą padėkite vėsti į šaldytuvą maždaug 1 val. Tešlą įspauskite į mažas aliuminio formeles. Kiaušinius įmuškite į indą ir suplakite iki lengvos masės. Sudėkite kitas sudedamąsias dalis ir gerai sumaišykite. Įdarą sudėkite į formeles. Kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 20 minučių. Prieš patiekdami pabarstykite cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.