Sudedamosios dalys
400 g kvietinių miltų
200 g sviesto arba margarino
50 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus
1 kiaušinio trynys
Glajus
500 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1 valg. šaukšt. ištirpinto margarino
1–2 valg. šaukšt. vandens
valgomųjų dažų
Paruošimo instrukcijos
Sumaišykite visas tešlos sudedamąsias dalis ant kepimo skardos. Palikite tešlą vėsioje vietoje (šaldytuve) maždaug 30 minučių. Iškočiokite tešlą iki 3 mm storio. Supjaustykite norimo dydžio ar formos sausainius. Padėkite juos ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite 225 °C orkaitėje apie 8 minutes.
Sumaišykite cukraus miltelius, margariną ir vandenį iki vientisos masės. Padalykite ir pagal skonį nudažykite glajų. Papuoškite sausainius glajumi. Palikite išdžiūti ant grotelių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.