Gervuogių uogienė su našlaičių žiedais

1 stiklainėlis 25 minutės
Netikėtai tobula uogienė su gervuogėmis ir našlaičių žiedais. Tradicinę gervuogių uogienę pagardinkite našlaičių žiedais ir mėgaukitės su blynais!
Gervuogių uogienė su našlaičių žiedais
Įvertinimas: (3ats.)

Sudedamosios dalys

  • 300 g gervuogių
  • 200 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
  • 95 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“

Pagardai

  • 70 g cukruotų našlaičių žiedų Jeigu žiedų nenaudosite, uogienę pavirkite keliomis minutėmis ilgiau.

Uogas nuplaukite ir nuskabykite. Visus produktus sudėkite į prikaistuvį ir pavirkite 8–10 minučių. Kartais pamaišykite, kad našlaičių žiedai nepriliptų prie prikaistuvio dugno.

Nugriebkite putas. Supilkite į karštą, visiškai švarų stiklainiuką. Sandariai uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker