Gervuogių uogienė su našlaičių žiedais

Netikėtai tobula uogienė su gervuogėmis ir našlaičių žiedais. Tradicinę gervuogių uogienę pagardinkite našlaičių žiedais ir mėgaukitės su blynais!

1 stiklainėlis

25 minutės

Įvertinimas (3 st)

Sudedamosios dalys

300 g gervuogių
200 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
95 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“

Pagardai
70 g cukruotų našlaičių žiedų Jeigu žiedų nenaudosite, uogienę pavirkite keliomis minutėmis ilgiau.

Paruošimo instrukcijos

Uogas nuplaukite ir nuskabykite. Visus produktus sudėkite į prikaistuvį ir pavirkite 8–10 minučių. Kartais pamaišykite, kad našlaičių žiedai nepriliptų prie prikaistuvio dugno.

Nugriebkite putas. Supilkite į karštą, visiškai švarų stiklainiuką. Sandariai uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.