Geltonųjų pomidorų marmeladas - Receptai

Geltonųjų pomidorų marmeladas

1 stiklainėlis 40 minučių
Saldžiarūgštis geltonųjų pomidorų marmeladas nuostabiai dera prie sūrio. O daili geltona spalva taps puikiu stalo akcentu.
Geltonųjų pomidorų marmeladas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 400 g geltonųjų vyšninių pomidorų
  • 75 ml vandens
  • 50 ml žaliųjų citrinų sulčių
  • 190 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
  • 4 g šviežių bazilikų

Nuplautus pomidorus supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į prikaistuvį.

Supilkite vandenį ir citrinų sultis ir virkite 5 minutes. Suberkite cukrų uogienėms ir virkite dar 5 minutes. Suberkite bazilikus.

Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies. Nugriebkite putas. Supilkite į karštą, visiškai švarų stiklainiuką. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker

;