Gazuota sangrija su sirupu

1 ąsotis sangrijos

30 minučių

Įvertinimas (13 vnt)

Sudedamosios dalys

braškių, aviečių, gervuogių
5 šaukštai sirupo
1 citrina
1 žalioji citrina
1 ryšelis mėtų
750 ml putojančio vyno (tiks ir nealkoholinis)
500 ml gazuoto vandens
„Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus pagal skonį

Gaminimo eiga

Uogas ir vaisius nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į ąsotį ir užpilkite sirupu. Įdėkite mėtų ir užpilkite putojančiu vynu bei gazuotu vandeniu. Galiausiai įberkite nerafinuoto cukranendrių cukraus pagal skonį ir išmaišykite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.