Gazuota sangrija su sirupu

1 ąsotis sangrijos

30 minučių

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

braškių, aviečių, gervuogių
5 šaukštai sirupo
1 citrina
1 žalioji citrina
1 ryšelis mėtų
750 ml putojančio vyno (tiks ir nealkoholinis)
500 ml gazuoto vandens
„Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus pagal skonį

Paruošimo instrukcijos

Uogas ir vaisius nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite į ąsotį ir užpilkite sirupu. Įdėkite mėtų ir užpilkite putojančiu vynu bei gazuotu vandeniu. Galiausiai įberkite nerafinuoto cukranendrių cukraus pagal skonį ir išmaišykite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.