Sudedamosios dalys
1 kg silkių arba 600 g Baltijos silkių filė
200 ml neriebios grietinės
2 šaukštai grūdėtų garstyčių
1 šaukštas „Dižono“ garstyčių
1 šaukštas „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 kiaušinio trynys
100 ml tamsiųjų ryžių miltų
2 šaukšteliai „Dansukker“ cukraus „Farinas“
1 šaukštelis druskos
Didelis žiupsnis baltųjų pipirų
Gaminimo eiga
Nuplaukite silkę ir nusausinkite virtuviniu popieriumi.
Kartu sumaišykite neriebią grietinėlę, garstyčias ir sirupą. Į mišinį sudėkite silkę ir palaikykite šaldytuve 2-3 valandas. Visi silkės gabalėliai turi būti pilnai padengti marinatu. Išimkite silkės gabalėlius iš marinato ir suspauskite juos po du.
Sumaišykite ryžių miltus su druska ir pipirais bei gautame mišinyje apvoliokite silkės gabalėlius. Silkės gabalėlius kepkite keptuvėje ant aliejaus arba sviesto, kol šie taps gelsvai rusvi.
Šviežiai keptą silkę patiekite su virtomis bulvėmis, ant tamsios duonos riekelės arba su mėsainio bandele, pagardinę šviežiomis salotomis bei grietinėle.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.