Gardus vasariškas gėrimas su sirupu

30 минут

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

Sirupo receptas
150 g braškių
300 ml balzaminio acto arba raudonojo vyno acto
270 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus

Paruošimo instrukcijos

Nuplaukite ir supjaustykite braškes. Sudėkite į švarų sandariai uždaromą stiklainėlį.
Actą pakaitinkite prikaistuvyje. Neleiskite užvirti. Pakaitintu actu užpilkite braškes. Indą sandariai uždarykite. Palaikykite šaldytuve ne trumpiau kaip 2 dienas.
Actą porą kartų perkoškite per smulkų sietelį, kad skystis būtų visiškai skaidrus. Tada užvirkite su nerafinuotu cukranendrių cukrumi. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Supilkite į švarų stiklainėlį. Sandariai uždarykite. Laikykite šaldytuve.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.