Sudedamosios dalys
375 ml miltų
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 šaukštai vanilinio cukraus
150 g kambario temperatūros sviesto arba margarino
Įdarui
300 ml plakamosios grietinėlės
175 g sviesto arba margarino
200 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
50 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
1 šaukštas apelsinų sulčių koncentrato
Papuošimui
200 g apelsinų skonio šokolado
Paruošimo instrukcijos
Iš visų sudedamųjų dalių suminkykite tešlą. Įklokite ją į lengvai riebalais pateptą kepimo skardą. Kepkite apie 20 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje.
Nulupkite apelsiną ir gerai sutarkuokite žievelę. Visas sudedamąsias įdaro dalis sudėkite į prikaistuvį ir 20 min. virkite ant lėtos ugnies. Paskirstykite karamelę ant tešlos pagrindo. Padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Virš indo su karštu vandeniu ištirpinkite šokoladą. Paskirstykite šokoladą ant karamelės mišinio. Laikykite vėsioje vietoje. Prieš patiekdami supjaustykite kvadratėliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.