Sudedamosios dalys
375 ml miltų
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 šaukštai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
150 g kambario temperatūros sviesto arba margarino
Įdarui
300 ml plakamosios grietinėlės
175 g sviesto arba margarino
200 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
50 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
1 šaukštas apelsinų sulčių koncentrato
Papuošimui
200 g apelsinų skonio šokolado
Paruošimo instrukcijos
Iš visų sudedamųjų dalių suminkykite tešlą. Įklokite ją į lengvai riebalais pateptą kepimo skardą. Kepkite apie 20 minučių vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 ℃ temperatūroje.
Nulupkite apelsiną ir gerai sutarkuokite žievelę. Visas sudedamąsias įdaro dalis sudėkite į prikaistuvį ir 20 min. virkite ant lėtos ugnies. Paskirstykite karamelę ant tešlos pagrindo. Padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Virš indo su karštu vandeniu ištirpinkite šokoladą. Paskirstykite šokoladą ant karamelės mišinio. Laikykite vėsioje vietoje. Prieš patiekdami supjaustykite kvadratėliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.