Erškėtuogių marmeladas

1 stiklainėlis 30 minučių
Riekelė šviežiai keptos duonos, gabalėlis sūrio ir erškėtuogių marmeladas tobulam rytui! Erškėtuogių marmeladas maloniai dvelkia citrinomis lyg „Earl Grey“ arbatos puodelis.
Erškėtuogių marmeladas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 100 g džiovintų erškėtuogių
  • 700 ml vandens
  • 1 citrinos (ekologiškos) sultys ir žievelė
  • 500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Uogas, vandenį, citrinų sultis ir žieveles pavirkite 10 minučių. Suberkite cukrų uogienėms ir virkite dar apie 8 minutes.

Nugriebkite putas. Uogienę supilkite į karštą, visiškai švarų stiklainiuką. Sandariai uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker