Dvigubi trapieji sausainiai

30 vienetų

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

175 g sviesto arba margarino
100 g „Dansukker” cukraus miltelių
1 kiaušinis
1 apelsino tarkuotos žievelės
15 ml grietinėlės
250 g miltų

Įdaryti
1 indelis šokoladinio riešutų sviesto

Papuošti
„Dansukker” cukraus miltelių

Gaminimo eiga

Gerai išsukite sviestą ar margariną ir cukraus miltelius. Įmuškite kiaušinį, suberkite tarkuotas apelsinų žieveles ir supilkite grietinėlę. Suberkite miltus ir viską išmaišykite. Tešlą sukrėskite į konditerinį maišėlį ir išspauskite 60 sausainių. Laikykite juos šaldytuve 30 min. Kai atvės, sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 175 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10 min. Paskui palikite atvėsti. Atvėsusius sausainius riešutine pasta suklijuokite po du. Prieš tiekdami, šiek tiek apibarstykite cukraus milteliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Vasariškas tortas

Pyragai vasaros progoms ir šventėms

Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.