Dvigubi trapieji sausainiai

Dvigubi trapieji sausainiai

30 vienetų
Dvigubi trapieji sausainiai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

175 g sviesto arba margarino
100 g „Dansukker” cukraus miltelių
1 kiaušinis
1 apelsino tarkuotos žievelės
15 ml grietinėlės
250 g miltų

Įdaryti
1 indelis šokoladinio riešutų sviesto

Papuošti
„Dansukker” cukraus miltelių

Gerai išsukite sviestą ar margariną ir cukraus miltelius. Įmuškite kiaušinį, suberkite tarkuotas apelsinų žieveles ir supilkite grietinėlę. Suberkite miltus ir viską išmaišykite. Tešlą sukrėskite į konditerinį maišėlį ir išspauskite 60 sausainių. Laikykite juos šaldytuve 30 min. Kai atvės, sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 175 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10 min. Paskui palikite atvėsti. Atvėsusius sausainius riešutine pasta suklijuokite po du. Prieš tiekdami, šiek tiek apibarstykite cukraus milteliais.

Receptą sukūrė

Dansukker

;