Dribsniniai blyneliai

Dribsniniai blyneliai – ypač madingas užkandis. Tai blyniukai, puikiai derantys su pienu, uogiene, sirupu ar šviežiomis uogomis.

4 porcijos

30 min.

Įvertinimas (3 vnt)

Sudedamosios dalys

25 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
140 g miltų 
5 g kepimo miltelių
1 kiaušinis
100 ml pieno
1 žiupsnelis druskos
Sviesto kepimui

Patiekimas
„Dansukker“ šviesiojo sirupo

Paruošimo instrukcijos

Sumaišykite cukrų, miltus ir kepimo miltelius. Įmuškite kiaušinį, įpilkite pieno, įberkite druskos. Plakite, kol neliks gumulėlių.

Naudokite dubenį su snapeliu arba perpilkite tešlą į plastikinį butelį (pvz., nuo sirupo), kad galėtumėte formuoti nedidelius blynelius.

Keptuvėje ištirpintame svieste blynelius apkepkite iš abiejų pusių. Skanaus!

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai

Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.