Dribsniniai blyneliai

Dribsniniai blyneliai – ypač madingas užkandis. Tai blyniukai, puikiai derantys su pienu, uogiene, sirupu ar šviežiomis uogomis.

4 porcijos

30 min.

Įvertinimas (16 vnt)

Sudedamosios dalys

25 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
140 g miltų 
5 g kepimo miltelių
1 kiaušinis
100 ml pieno
1 žiupsnelis druskos
Sviesto kepimui

Patiekimas
„Dansukker“ šviesiojo sirupo

Gaminimo eiga

Sumaišykite cukrų, miltus ir kepimo miltelius. Įmuškite kiaušinį, įpilkite pieno, įberkite druskos. Plakite, kol neliks gumulėlių.

Naudokite dubenį su snapeliu arba perpilkite tešlą į plastikinį butelį (pvz., nuo sirupo), kad galėtumėte formuoti nedidelius blynelius.

Keptuvėje ištirpintame svieste blynelius apkepkite iš abiejų pusių. Skanaus!

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Triufeliai „Akys“

Helovinas

Leiskite vaikams persirengti ir nustebinkite juos gardžiais saldumynais.

Čatnis

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!

Traškus obuolių pyragas

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Šokoladiniai makarunai

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.

Slyvų pyragas

Slyvos

Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!

Tiramisu sūrio pyragas

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!