Sudedamosios dalys
30 g migdolų
30 g lazdynų riešutų
75 g saulėgrąžų sėklų
175 g avižinių dribsnių
120 g avižinių arba rugių dribsnių
80 g moliūgų sėklų
60 g linų sėmenų
100 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml rapsų aliejaus
150 ml vandens
40 g kokosų drožlių
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Į smulkintuvą sudėkite migdolus, lazdynų riešutus ir saulėgrąžų sėklas. Smulkinkite kelias sekundes. Tada ant kepimo skardos supilkite visus sausus produktus, išskyrus kokosų drožles (jas sudėsite vėliau). Supilkite šviesųjį sirupą, aliejų ir vandenį. Gerai išmaišykite.
Kepkite apatinėje orkaitės dalyje maždaug 20 min. Per tą laiką masę pamaišykite bent 3 kartus.
Dribsnius išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Sudėkite kokosų drožles ir išmaišykite. Laikykite stikliniame dubenyje su dangteliu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.