Sudedamosios dalys
30 g migdolų
30 g lazdynų riešutų
75 g saulėgrąžų sėklų
175 g avižinių dribsnių
120 g avižinių arba rugių dribsnių
80 g moliūgų sėklų
60 g linų sėmenų
100 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml rapsų aliejaus
150 ml vandens
40 g kokosų drožlių
Paruošimo instrukcijos
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C.
Į smulkintuvą sudėkite migdolus, lazdynų riešutus ir saulėgrąžų sėklas. Smulkinkite kelias sekundes. Tada ant kepimo skardos supilkite visus sausus produktus, išskyrus kokosų drožles (jas sudėsite vėliau). Supilkite šviesųjį sirupą, aliejų ir vandenį. Gerai išmaišykite.
Kepkite apatinėje orkaitės dalyje maždaug 20 min. Per tą laiką masę pamaišykite bent 3 kartus.
Dribsnius išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Sudėkite kokosų drožles ir išmaišykite. Laikykite stikliniame dubenyje su dangteliu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.