Daniški pyragaičiai

Gardžios spurgos, skaniausios šviežios!

Apie 30 vienetų

Įvertinimas (13 vnt)

Sudedamosios dalys

100 g sviesto
300 g miltų   
4 šaukštų „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštelio vanilinio cukraus
1 šaukštelio malto kardamono
5 šaukštelių kepimo miltelių
300 ml pieno
3 kiaušinių trynių
0,5 citrinos žievelės
3 kiaušinių baltymų
Lydyto sviesto prikaistuviui, cukraus miltelių papuošti ir gardžios uogienės spurgoms pamirkyti

Gaminimo eiga

Išlydykite sviestą ir leiskite jam truputį ataušti.
Visas sudedamąsias dalis dėkite į dubenį. Plakdami pilkite pieną, sudėkite kiaušinių trynius, lydytą sviestą ir citrinos žievelę.
Kiaušinių baltymus išplakite iki tirštos masės ir atsargiai supilkite į pagrindinį mišinį.
Įkaitinkite specialią spurgų keptuvę* ir patepkite trupučiu lydyto sviesto.
Pilkite mišinį, kol beveik visiškai užsipildys skardos ertmės. Kepkite, kol visiškai iškeps. Naudokite iešmą arba šakutę.
Iškepusius pyragaičius sudėkite į lėkštę, apibarstytą cukraus milteliais.
Pyragaičius gausiai apibarstykite cukraus milteliais, mirkykite į skanią uogienę ir mėgaukitės!
*Jeigu neturite specialios keptuvės, kepkite kaip keksiukus orkaitėje, įkaitintoje 175 °C, apie 40 minučių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.

Slyvų pyragas

Slyvos

Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.