Sudedamosios dalys
200 g kinkanų
200 g luptų greipfrutų
1 citrina
300 g bananų
0,5 kg „Dansukker“ cukraus uogienėms
Paruošimo instrukcijos
Nuplaukite kinkanus ir citrinas. Kinkanus supjaustykite plonomis skiltelėmis. Atskirkite greipfruto skilteles ir supjaustykite gabaliukais. Sutrinkite bananus. Nulupkite citrinų žievelę ir išspauskite sultis. Sumaišykite kinkanus, greipfrutus, citrinų sultis ir žieveles puode, uždenkite dangčiu ir pavirkite ant nedidelės ugnies 10 minučių. Pridėkite bananus ir uogienių cukrų, virkite apie 2–3 minutes. Kruopščiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje tamsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo
Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.