Sudedamosios dalys
500 g citrinų (ekologiškų)
250 g vandens
20 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
1/2 puodelio melisų lapelių
Gaminimo eiga
Į prikaistuvį išspauskite citrinų sultis, sudėkite išspaustas citrinas, supilkite vandenį ir pavirkite 10 minučių. Palikite atvėsti iki maždaug 45 °C temperatūros.
Suberkite cukrų, sudėkite pusę melisų lapelių ir maišykite, kol cukrus ištirps. Uždenkite ir palaikykite kambario temperatūroje per naktį arba ne trumpiau kaip 6 valandas.
Pakaitinkite, bet neleiskite užvirti, ir nukoškite. Jeigu norite, kad gėrimas būtų skaidrus, nukoškite per tankią marlę.
Gėrimą bus galima vartoti ilgiau, jei nukoštą pavirsite dar 3 minutes. Supilkite į karštą, švarų butelį. Sudėkite likusius melisų lapelius ir sandariai užsukite. Laikykite šaldytuve.
Patarimas: gėrimą galite skiesti gazuotu vandeniu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.