Sudedamosios dalys
100 g sviesto arba margarino
125 g miltų
30 g maltų migdolų
50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 arbat. šaukšt. „Dansukker“ vanilinio cukraus
Įdarui
2 kiaušiniai
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 citrinos sultys ir žievelė
Papuošti
„Dansukker“ cukraus milteliai
Gaminimo eiga
Sutepkite ir paberkite miltais keturkampę formą (23 ir 23 cm) arba naudokite aliuminio folijos formą. Nustatykite orkaitėje 175 °C temperatūrą.
Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Nuimkite puodą nuo kaitvietės ir įmaišykite likusius produktus. Tešlą įspauskite į formą. Kepkite orkaitės viduryje 12 minučių. Išimkite ir atidėkite į šalį. Orkaitės temperatūrą sumažinkite iki 150 °C.
Kiaušinius ir cukrų išplakite iki purumo. Sudėkite miltus ir citrinų žieveles. Pagaliau įmaišykite citrinų sultis. Įpilkite tešlą į formą ir kepkite orkaitės viduryje apie 15 minučių. Įdaras gali sukietėti, bet neturi tapti rudas. Prieš pjaustydami kvadratėliais pyragą atvėsinkite. Prieš patiekdami pabarstykite pyragaičius cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.