Sudedamosios dalys
1 žalioji citrina
1/2 citrinos sulčių
1 pakuotė (200 g) marinuotos silkės
50 ml acto (9 %)
150 ml vandens
85 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
2 g juodųjų pipirų grūdelių
2 g rausvųjų pipirų grūdelių
2 g pankolių sėklų
1/2 puodelio šviežių smulkintų petražolių
1/2 puodelio šviežių smulkintų bazilikų
Paruošimo instrukcijos
Nulupkite žaliąją citriną. Supjaustykite skiltelėmis ir sudėkite į dubenį su citrinų sultimis ir silke. Dubenį sandariai uždenkite maistine plėvele ir pamarinuokite 24 valandas.
Prikaistuvyje užvirkite actą, vandenį ir cukrų. Suberkite prieskonius ir palikite atvėsti.
Nupilkite citrinos sultis, kuriose mirko silkė. Silkę su žaliųjų citrinų skiltelėmis sudėkite į šiltą švarų stiklainį. Silkę užpilkite atvėsusiu marinatu. Laikykite šaldytuve. Atidarius stiklainį, silkę reikia suvartoti per 1–2 savaites.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.