Sudedamosios dalys
50 g sviesto (kambario temperatūros)
250 ml pieno
80 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
420 g miltų
3 g druskos
10 g kepimo miltelių
6 g kardamono
Cinamoninis įdaras
50 g sviesto
75 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
6 g cinamono
Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių
Paruošimo instrukcijos
Lazdelių tešlą paruoškite namuose ir pasiimkite į iškylą. Visus lazdelėms skirtus komponentus sumaišykite dubenyje. Minkykite, kol neliks gumulėlių.
Paruoškite įdarą. Ištirpinkite sviestą. Įberkite cukraus ir cinamono. Įdarą įmaišykite į tešlą. Jeigu tešla pernelyg lipni, įberkite dar šiek tiek miltų.
Nepamirškite tešlos pasiimti į iškylą. Tešlą padalykite į 16 dalių ir voliodami tarp rankų suformuokite pailgas lazdeles. Tada jas susukite. Kepkite lauko kepsninėje. Jeigu norite, pabarstykite cukraus milteliais.
Jeigu kepsite orkaitėje, įkaitinkite ją iki 200 °C temperatūros, įjunkite ventiliatoriaus režimą. Lazdeles sudėkite ant vidurinės orkaitės lentynos ir kepkite maždaug 10–15 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.