Cinamoninės lazdelės - Receptai

Cinamoninės lazdelės

16 vnt. apie 40 minučių
Suktoms cinamoninėms lazdelėms gryname ore tiesiog neįmanoma atsispirti. Išsikepkite šviežių cinamonu dvelkiančių lazdelių. Jos yra idealus iškylos desertas.
Cinamoninės lazdelės
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 50 g sviesto (kambario temperatūros)
  • 250 ml pieno
  • 80 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
  • 420 g miltų
  • 3 g druskos
  • 10 g kepimo miltelių
  • 6 g kardamono

Cinamoninis įdaras

  • 50 g sviesto
  • 75 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
  • 6 g cinamono

Papuošti

  • „Dansukker“ cukraus miltelių

Lazdelių tešlą paruoškite namuose ir pasiimkite į iškylą. Visus lazdelėms skirtus komponentus sumaišykite dubenyje. Minkykite, kol neliks gumulėlių.

Paruoškite įdarą. Ištirpinkite sviestą. Įberkite cukraus ir cinamono. Įdarą įmaišykite į tešlą. Jeigu tešla pernelyg lipni, įberkite dar šiek tiek miltų.

Nepamirškite tešlos pasiimti į iškylą. Tešlą padalykite į 16 dalių ir voliodami tarp rankų suformuokite pailgas lazdeles. Tada jas susukite. Kepkite lauko kepsninėje. Jeigu norite, pabarstykite cukraus milteliais.

Jeigu kepsite orkaitėje, įkaitinkite ją iki 200 °C temperatūros, įjunkite ventiliatoriaus režimą. Lazdeles sudėkite ant vidurinės orkaitės lentynos ir kepkite maždaug 10–15 minučių.

Receptą sukūrė

Dansukker

;