Sudedamosios dalys
2 puodeliai vandens
2 šaukštai arbatos (pvz., „Earl grey”)
1/2 šaukštelio grūsto kardamono
1/2 šaukštelio grūsto imbiero
4 gvazdikėliai
2 puodeliai pieno
10 gabalėlių „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
Cinamono
Paruošimo instrukcijos
Puode verdamas vanduo, cukranendrių cukrus ir arbata su prieskoniais. Į mišinį įpilamas pienas. Arbata verda 2 min. Ant silpnos ugnies. Išvirtas gėrimas nukošiamas ir išpilstomas į stiklines. Užbarstoma cinamono papuošimui.
Šią indišką arbatą galima gerti ir šaltą.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.