Česnakiniai agurkai

Apie 1,5 kilogramo

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

15 vidutinio dydžio arba 30 mažų agurkų
1 svogūnas
2 raudonosios aitriosios paprikos
10 česnako skiltelių

Marinatui
500 ml vandens
100 ml gryno acto (24%) arba 200 ml spirituoto acto (12%)
200 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
60 g druskos
1 krienas

Paruošimo instrukcijos

Kruopščiai nuplaukite agurkus. Nulupkite svogūną. Perpjaukite pusiau ir supjaustykite griežinėliais. Aitriąją papriką nuplaukite, perpjaukite išilgai ir išimkite sėklytes. Nulupkite česnaką. Į šiltus sterilius stiklainius sluoksniais dėkite agurkus, svogūnus, česnakus ir aitriąją papriką. Puode sumaišykite ir užvirinkite marinatui skirtus produktus. Atvėsusius užpilkite ant agurkų. Į kiekvieną stiklainį įdėkite po du gabalėlius krienų. Sandariai uždarykite. Prieš pateikiant 4 savaites laikykite šaltai.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai

Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.