Česnakiniai agurkai

Apie 1,5 kilogramo

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

15 vidutinio dydžio arba 30 mažų agurkų
1 svogūnas
2 raudonosios aitriosios paprikos
10 česnako skiltelių

Marinatui
500 ml vandens
200 ml gryno acto (24%) arba 200 ml spirituoto acto (12%)
250 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
60 g druskos
1 krienas

Gaminimo eiga

Kruopščiai nuplaukite agurkus. Nulupkite svogūną. Perpjaukite pusiau ir supjaustykite griežinėliais. Aitriąją papriką nuplaukite, perpjaukite išilgai ir išimkite sėklytes. Nulupkite česnaką. Į šiltus sterilius stiklainius sluoksniais dėkite agurkus, svogūnus, česnakus ir aitriąją papriką. Puode sumaišykite ir užvirinkite marinatui skirtus produktus. Atvėsusius užpilkite ant agurkų. Į kiekvieną stiklainį įdėkite po du gabalėlius krienų. Sandariai uždarykite. Prieš pateikiant 4 savaites laikykite šaltai.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Vasariškas tortas

Pyragai vasaros progoms ir šventėms

Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.