Burokėlių pagardas

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

500 g burokėlių
150 g nuluptų ir kubeliais supjaustytų obuolių
1 kubeliais supjaustyto raudonojo svogūno
½ smulkiai supjaustytos raudonos aitriosios paprikos
1 tarkuoto česnako
50 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
50 ml tamsaus balzaminio acto
50 ml Dižono garstyčių
2 g druskos
1 g maltų baltųjų pipirų
25 ml aliejaus

Paruošimo instrukcijos

Burokėlius virkite truputį pasūdytame vandenyje 45 minutes. Nuplaukite šaltu vandeniu. Nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Į prikaistuvyje įkaitintą aliejų sudėkite obuolių ir svogūno gabaliukus ir truputį apkepkite. Sudėkite visus produktus (išskyrus burokėlius ir garstyčias) ir ant silpnos ugnies kepkite 5 minutes. Sudėkite burokėlius ir garstyčias, troškinkite iki virimo. Leiskite ataušti. Laikykite šaldytuve.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.