Burokėlių pagardas

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

500 g burokėlių
150 g nuluptų ir kubeliais supjaustytų obuolių
1 kubeliais supjaustyto raudonojo svogūno
½ smulkiai supjaustytos raudonos aitriosios paprikos
1 tarkuoto česnako
50 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
50 ml tamsaus balzaminio acto
50 ml Dižono garstyčių
2 g druskos
1 g maltų baltųjų pipirų
25 ml aliejaus

Gaminimo eiga

Burokėlius virkite truputį pasūdytame vandenyje 45 minutes. Nuplaukite šaltu vandeniu. Nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Į prikaistuvyje įkaitintą aliejų sudėkite obuolių ir svogūno gabaliukus ir truputį apkepkite. Sudėkite visus produktus (išskyrus burokėlius ir garstyčias) ir ant silpnos ugnies kepkite 5 minutes. Sudėkite burokėlius ir garstyčias, troškinkite iki virimo. Leiskite ataušti. Laikykite šaldytuve.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.