Sudedamosios dalys
500 g burokėlių
250 ml vandens
1 granatas
20 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
Gaminimo eiga
Burokėlius užpilkite vandeniu, kad visiškai apsemtų, ir pavirkite apie 10 minučių. Galima įsigyti ir jau išvirtų burokėlių.
Burokėlius nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Užpilkite 250 ml vandens, suberkite granato sėklas ir pavirkite dar 10 minučių. Sutrinkite ir palikite atvėsti iki maždaug 45 °C temperatūros.
Suberkite cukrų ir maišykite, kol cukrus ištirps. Uždenkite ir palaikykite kambario temperatūroje per naktį arba ne trumpiau kaip 6 valandas.
Pakaitinkite, bet neleiskite užvirti, ir nukoškite. Jeigu norite, kad gėrimas būtų skaidrus, nukoškite per tankią marlę.
Gėrimą bus galima vartoti ilgiau, jei nukoštą pavirsite dar 3 minutes. Supilkite į karštą, visiškai švarų butelį ir sandariai užsukite. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.