Bruknių uogienė

Tradicinė bruknių uogienė yra greitai pagaminama ir puikiai tinka prie daugumos patiekalų. Patiekite pačių pagamintą bruknių uogienę prie mėsos kukuliukų, paukštienos ar pusryčių košės.
Bruknių uogienė
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 1 kg bruknių
  • 500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
  • 50 ml vandens
  • 60 ml susmulkintų rozmarinų

Uogas nuplaukite ir sutraiškykite.

Į prikaistuvį suberkite uogas, suberkite cukrų uogienėms, įpilkite vandens. Pagardinkite rozmarinais. Maišydami virkite 5 minutes.

Nugriebkite putas. Uogienę išpilstykite į švarius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Patarimas: patiekite su sūriu arba kaip pagardą prie kitų patiekalų.

Receptą sukūrė

Dansukker