Sudedamosios dalys
250 g bruknių
2 kiaušinių tryniai
140 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
2 žiupsneliai meduolių prieskonių
25 g sviesto (kambario temperatūros)
Gaminimo eiga
Bruknes nuspauskite per tankų sietelį. Išplakite kiaušinių trynius ir atsargiai įmaišykite į bruknių masę. Mišinį nuspauskite per tankų sietelį ir supilkite į prikaistuvį storu dugnu.
Suberkite cukrų uogienėms ir meduolių prieskonius. Maišydami pakaitinkite 2–3 min.
Prikaistuvį nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite sviestą. Prikaistuvį įdėkite į šalto vandens dubenį ir mišinį plakite elektriniu plaktuvu tol, kol bruknių kremas atvės.
Supilkite į švarų stiklainiuką. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.