Sudedamosios dalys
700 g bruknių
300 ml vandens
190 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Gaminimo eiga
Į prikaistuvį supilkite vandenį ir bruknes. Užvirkite ir kaitinkite tol, kol uogos suminkštės.
Nukoškite per tankų sietelį. Iš uogų išspauskite kuo daugiau skysčio. Jį supilkite į prikaistuvį. Suberkite nerafinuotą cukranendrių cukrų ir trumpai pavirkite. Nukelkite puodą nuo ugnies ir nugriebkite putas. Dar kartą nukoškite sultis per tankų sietelį.
Sultis supilkite į butelį. Uždenkite ir palikite atvėsti. Laikykite šaldytuve.
Prieš patiekdami pagal skonį atskieskite vandeniu. Galite patiekti šaltą arba pašildytą.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.