Sudedamosios dalys
700 g bruknių
300 ml vandens
190 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Gaminimo eiga
Į prikaistuvį supilkite vandenį ir bruknes. Užvirkite ir kaitinkite tol, kol uogos suminkštės.
Nukoškite per tankų sietelį. Iš uogų išspauskite kuo daugiau skysčio. Jį supilkite į prikaistuvį. Suberkite nerafinuotą cukranendrių cukrų ir trumpai pavirkite. Nukelkite puodą nuo ugnies ir nugriebkite putas. Dar kartą nukoškite sultis per tankų sietelį.
Sultis supilkite į butelį. Uždenkite ir palikite atvėsti. Laikykite šaldytuve.
Prieš patiekdami pagal skonį atskieskite vandeniu. Galite patiekti šaltą arba pašildytą.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.