Bruknės su konjaku

Suaugusiųjų desertas – bruknės su konjaku. Dar gardesnės bruknės su šlakeliu konjako... Tikrai pateks į mėgstamiausiųjų sąrašą.

2 stiklainėliai

25 min.

Įvertinimas (5 vnt)

Sudedamosios dalys

1 kg bruknių (maždaug 2 litrai)
400 ml vandens
1 cinamono lazdelė
1 kg „Dansukker“ cukraus uogienėms
100 ml konjako

Paruošimo instrukcijos

Į prikaistuvį suberkite bruknes, supilkite vandenį, įdėkite cinamono lazdelę. Uždenkite ir ant lėtos ugnies pavirkite 5 minutes.

Suberkite cukrų uogienėms ir virkite dar 2–3 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite konjaką. Maišykite, kol atvės. Uogos negali iškilti į paviršių.

Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.