1 įdarui
2 įdarui
Papuošti
Atskirai suplakite grietinėlę ir kiaušinių baltymus. Supilkite į grietinėlę trynius. Sumaišykite miltus, druską, vanilinį cukrų ir įdėkite į grietinėlę. Supilkite kiaušinių baltymus.
Smulkiai sumalkite ar sugrūskite riešutus. Sumaišykite riešutus, cukraus miltelius ir grietinėlę iki vientisos masės.
Įdarui skirtą grietinėlę su cukraus milteliais suplakite į tirštas putas. Įmaišykite varškę.
Iškepkite blynus suteptoje keptuvėje. Palikite truputį atvėsti. Supjaustykite bananus. Pirma patepkite blynus riešutų įdaru, tada sudėkite bananų griežinėlius, paskiau dėkite grietinėlės įdarą. Dėkite blynus vieną ant kito. Ant viršutinio blyno įdaro nedėkite. Tortą pabarstykite cukraus milteliais ir papuoškite braškėmis.
Receptą sukūrė