Sudedamosios dalys
120 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
270 g miltų
10 g kepimo miltelių
5 g vanilinio cukraus
2 kiaušiniai
150 ml pieno
1 žiupsnelis druskos
Kepimui
sviesto
Cukraus mišinys
„Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“ + cinamono
„Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“ + kardamono
Paruošimo instrukcijos
Dubenyje sumaišykite cukrų, miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite pieną. Galiausiai įberkite druskos. Plakite, kol neliks gumulėlių.
Blynelių tešlą supilkite į patogų pilti dubenį su dangteliu. Nepamirškite į iškylą pasiimti ir dėžutės su cukraus mišiniu. Metas pradėti iškylą.
Įjunkite nešiojamąją viryklę, įkaitinkite keptuvę. Blynelius kepkite porcijomis. Kol šilti, sudėkite į dėžutę su cukraus mišiniu ir pakratykite.
Blynelius galite išsikepti ir namuose. Dar karštus pavoliokite cukruje arba patiekite su uogiene ir plakta grietinėle.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.