Sudedamosios dalys
120 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
270 g miltų
10 g kepimo miltelių
5 g vanilinio cukraus
2 kiaušiniai
150 ml pieno
1 žiupsnelis druskos
Kepimui
sviesto
Cukraus mišinys
„Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“ + cinamono
„Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“ + kardamono
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite cukrų, miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite pieną. Galiausiai įberkite druskos. Plakite, kol neliks gumulėlių.
Blynelių tešlą supilkite į patogų pilti dubenį su dangteliu. Nepamirškite į iškylą pasiimti ir dėžutės su cukraus mišiniu. Metas pradėti iškylą.
Įjunkite nešiojamąją viryklę, įkaitinkite keptuvę. Blynelius kepkite porcijomis. Kol šilti, sudėkite į dėžutę su cukraus mišiniu ir pakratykite.
Blynelius galite išsikepti ir namuose. Dar karštus pavoliokite cukruje arba patiekite su uogiene ir plakta grietinėle.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Vasaros desertai
Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.