Blyneliai „Krabbelurer“ - Receptai

Blyneliai „Krabbelurer“

Maždaug 14 vnt. apie 50 minučių
Puikūs blyneliai, apvolioti cukruje. Namuose paruoškite blynelių tešlą. Kepkite lauke ant nešiojamosios viryklės. Blynelius pavoliokite cukruje su kardamonu ir cinamonu. Skanaus!
Blyneliai „Krabbelurer“
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 120 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
  • 270 g miltų
  • 10 g kepimo miltelių
  • 5 g vanilinio cukraus
  • 2 kiaušiniai
  • 150 ml pieno
  • 1 žiupsnelis druskos

Kepimui

  • sviesto

Cukraus mišinys

  • „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“ + cinamono
  • „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“ + kardamono

Dubenyje sumaišykite cukrų, miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite pieną. Galiausiai įberkite druskos. Plakite, kol neliks gumulėlių.

Blynelių tešlą supilkite į patogų pilti dubenį su dangteliu. Nepamirškite į iškylą pasiimti ir dėžutės su cukraus mišiniu. Metas pradėti iškylą.

Įjunkite nešiojamąją viryklę, įkaitinkite keptuvę. Blynelius kepkite porcijomis. Kol šilti, sudėkite į dėžutę su cukraus mišiniu ir pakratykite.

Blynelius galite išsikepti ir namuose. Dar karštus pavoliokite cukruje arba patiekite su uogiene ir plakta grietinėle.

Receptą sukūrė

Dansukker

;