Kepimui
Cukraus mišinys
Dubenyje sumaišykite cukrų, miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite pieną. Galiausiai įberkite druskos. Plakite, kol neliks gumulėlių.
Blynelių tešlą supilkite į patogų pilti dubenį su dangteliu. Nepamirškite į iškylą pasiimti ir dėžutės su cukraus mišiniu. Metas pradėti iškylą.
Įjunkite nešiojamąją viryklę, įkaitinkite keptuvę. Blynelius kepkite porcijomis. Kol šilti, sudėkite į dėžutę su cukraus mišiniu ir pakratykite.
Blynelius galite išsikepti ir namuose. Dar karštus pavoliokite cukruje arba patiekite su uogiene ir plakta grietinėle.
Receptą sukūrė